Opinie

9,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,6
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
9,1
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
9,5

Opinie

    agnieszka
    pl

    Ocena

    9,6
    20 września 2017

    Cudowne, ciche i ustronne miejsce z pięknymi widokami

    Dla niektórych może być niedogodnością dojazd (kręte górskie drogi, ostatni odcinek - ok. 1km może pokonać tylko jeden pojazd w jedną stronę z powodu wąskiej drogi). Z drugiej strony to przedostatnie zamieszkane miejsce, więc ruch jest raczej bardzo mały :-)
    Przepiękne agroturismo z basenem w górach, duże apartamenty, z kuchnią w pełni wyposażoną. Dostęp do pomieszczenia gospodarczego z pralką. Świetne dla rodzin z dziećmi, warto zostać na chociaż 2 noce by w pełni docenić walory i urok tego miejsca. Blisko restauracja z bardzo dobrą kuchnią - dla tych, którzy nie chcą gotować i kochają włoskie jedzenie (ok. 500 m). Bardzo uprzejmy właściciel. Możliwość dopłacenia za śniadanie. Bar.
    Dorota
    pl

    Ocena

    10
    18 września 2017

    uroczy zakątek

    - skomplikowany program w zmywarce ( trzeba było wciskać reset , żeby odsączyć wodę ) - trudny dojazd ( być może tak to odbierałam ,bo jechaliśmy w ulewnym deszczu i burzy)
    - bardzo klimatyczne miejsce, cudny widok z sypialni na aleję cyprysową przy basenie - duzy basen z ładnym widokiem na miasto w dole - świetnie wyposażona kuchnia - miły gospodarz - z dala od zgiełku
    Zbigniew
    pl

    Ocena

    10
    28 lipca 2017
    Miejsce doskonale. Przepiekne ciche miejsce. Apartamenty dobrze wyposazone
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam
    pl

    Ocena

    10
    15 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ana
    si

    Ocena

    10
    1 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    valentina
    it

    Ocena

    10
    2 kwietnia 2018
    Location isolatA e tranquilla.staff gentilissimo
    Chris de Oliveira
    lu

    Ocena

    10
    16 lutego 2018

    Family trip

    Nothing
    We liked the location, the facilities
    FIRAT
    tr

    Ocena

    10
    10 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    David
    gb

    Ocena

    10
    12 października 2017

    I wish I could’ve stayed to live there it’s my ideal location

    Nothing
    Everything is just what we wanted, quiet, comfy with amazing location
    dk

    Ocena

    9,2
    9 października 2017
    the view is fantastic.
    Robin
    us

    Ocena

    10
    1 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Toby
    nl

    Ocena

    8,8
    6 września 2017

    Great stay!

    Nothing really
    Large and clean rooms. Great view!
    Morten
    dk

    Ocena

    10
    29 lipca 2017

    Excellent stay!

    Excellent!
    Patrice
    us

    Ocena

    10
    27 czerwca 2017

    Perfect!

    The loft was beautiful and had everything we needed. The views were phenomenal and the pool was lovely! We really enjoyed the friendly hosts and the other guests. There are many interesting things to do in this area. I hope we can return for a longer stay.
    Karen Bac
    it

    Ocena

    10
    8 czerwca 2017
    We stay for 1 day with my family we feel safe and comfortable I love the location perfect to relax.. the staff are nice..
    averybear
    us

    Ocena

    9,2
    21 maja 2017

    Nice location, great views, good value

    it

    Ocena

    10
    14 maja 2017

    Excellent

    This place is wonderful ,clean place, nice staff recommended to family or single person
    NinaRicari
    rs

    Ocena

    10
    10 maja 2017

    Absolutely the most beautiful accomodation!!!

    Spacious, clean beautiful apartment in the spirit of tuscany with stunning view. Great heating. Big thanks to the owners.
    Melissa
    us

    Ocena

    9,2
    8 kwietnia 2017

    Highlight of our Tuscan Vacation

    Wifi only worked outside and in the restaurant. Pool / jacuzzi not open (was hoping the jacuzzi would be but it is seasonal as it is attached to the pool). I think this would be the PERFECT PERFECT summer location due to the beautiful location and pool access!!
    What an amazing, beautiful place!!! My girls (ages 5/9) couldn't wait to get back to it every day to relax in the sun and catch lizards (or try to!). Great / central location to access Pisa, Lucca, Florence, Cinque Terre. You will want to rent a car if you stay here! I can't say enough positive things about Tomaso and Pupa (his lovely dog :).
Ładowanie opinii