Beoordelingen

9,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,6
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,1
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,5

Beoordelingen

    Mark
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 mei 2018
    Zeer vriendelijk personeel en een agriturismo waar veel aandacht aan werd besteed. Nette tuinen en een mooi zwembad. Heerlijke accommodatie om een hond mee te nemen. Het ontbijt is ook aan te bevelen
    Arie
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 mei 2018

    Heerlijk rustige omgeving

    Ontbijt was prima, eigenaar bakte eieren met spek, prima! 1e dag heeft de eigenaar voor ons gekookt, was uitstekend
    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 maart 2018

    Ontspannen in de natuur

    De wandelpaden in het gebied zouden nog iets beter kunnen worden aangegeven. De wandeling naar Pescia en Collodi zijn wel echte aanraders
    Wij reizen met OV en werden opgehaald bij het station van Pescia. Dat scheelt een behoorlijke klim. Een mooi uitzicht vanaf de heuvel (350m). Aardig gezin, leuke hond, ruime kamer en voor 5 euro p.p. een perfect ontbijt.
    Peter B
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 december 2017

    Prachtige locatie.

    Niets.
    Mooi gelegen, rustig.
    Mees
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    28 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    24 augustus 2017

    Was allemaal super

    Het uitzicht en het personeel.
    Albert
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    2 juli 2017

    Mooie locatie, maar wel aan modernisering toe.

    We hadden een appartement beneden, wat behoorlijk gehorig was door bovenburen met kinderen. Het complex is mooi aangelegd, maar bestaat al een ruime tijd en dat is aan alles te zien. De inrichting is verouderd, servies is oud, het bed heeft een discutabel matras, de badkamer is verouderd (vieze kitranden) en overal op het terrein is er achterstallig onderhoud te zien. Kan net, maar is niet erg mooi.
    Agriturismo mooi in de heuvels boven Pescia, met zeer mooi uitzicht vanaf het terras en zwembad. Goed uitgerust appartement, met complete keuken en alles voorhanden wat je nodig hebt.
    Margaretha Savelsbergh
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    26 juni 2017
    Ongemakkelijk terrasje bij onze loft.Klein minpuntje
    Alles. Heerlijk gegeten . Gekookt door gastvrouw en gastheer.
    Al
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 juni 2017

    Super week

    Geweldig mooie locatie met een super vriendelijke eigenaar en eigenaresse. Niet vergeten eens te reserveren voor het diner. Anna kan geweldig koken.
    Ana
    si

    Beoordelingsscore

    10
    1 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    valentina
    it

    Beoordelingsscore

    10
    2 april 2018
    Location isolatA e tranquilla.staff gentilissimo
    Chris de Oliveira
    lu

    Beoordelingsscore

    10
    16 februari 2018

    Family trip

    Nothing
    We liked the location, the facilities
    FIRAT
    tr

    Beoordelingsscore

    10
    10 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    David
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    12 oktober 2017

    I wish I could’ve stayed to live there it’s my ideal location

    Nothing
    Everything is just what we wanted, quiet, comfy with amazing location
    dk

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 oktober 2017
    the view is fantastic.
    Robin
    us

    Beoordelingsscore

    10
    1 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Toby
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    6 september 2017

    Great stay!

    Nothing really
    Large and clean rooms. Great view!
    Morten
    dk

    Beoordelingsscore

    10
    29 juli 2017

    Excellent stay!

    Excellent!
    Patrice
    us

    Beoordelingsscore

    10
    27 juni 2017

    Perfect!

    The loft was beautiful and had everything we needed. The views were phenomenal and the pool was lovely! We really enjoyed the friendly hosts and the other guests. There are many interesting things to do in this area. I hope we can return for a longer stay.
    Karen Bac
    it

    Beoordelingsscore

    10
    8 juni 2017
    We stay for 1 day with my family we feel safe and comfortable I love the location perfect to relax.. the staff are nice..
Beoordelingen worden geladen